Ideeënbus

Dit is de ideeënbus van Jottem!
Je kunt hier je tips, suggesties, plannen, voorstellen of ideeën deponeren.
 • Het zou leuk zijn om een kinderfeest te geven vanaf de leeftijd 8 jaar, waarbij zij na afloop een eigen gemaakte cd, met behulp van jullie mee krijgen.
  Muziek brengt “Zaan”horigheid (saamhorigheid).
  Is er een mogelijkheid om dit te realiseren?
  Zelf actief bij een popkoor gezeten en dirigent geweest, 9 jaar geleden gestopt ivm komst van mijn dochter. Nu opzoek naar een muzikaal kinderfeestje voor mijn dochter die 15 november 9 jaar wordt. Voor mij is muziek van jongs af aan een deel van mijn leven, wil ik graag overbrengen naar kinderen. Plezier, gevoel, uiting, expressie, jezelf zijn en ook samen, plezier en jezelf mogen zijn.
  Groet,
  Sylvia Kristina Molenaar

 • Ideetje voor een afsluiter Wormer Live 2016: Dutch Ska Express.
  Recentelijk gezien: prima band
  Kost misschien wat meer, maar aangezien de gemeente Wormerland in 2016 25 jaar bestaat valt er misschien wat extra cash te regelen…

 • Hoi😉

  Ik vind het jammer dat het voor individueel gebruik 11 euro per uur kost😕 nu moet ik steeds naar Amsterdam om te oefenen omdat het daar goedkoper is😕 hoe kan dat verschil zo groot zijn?

 • Hoi jottem zouden jullie mij kunnen helpen ik zoek voor een Amerikaanse rock band genaamd skinny molly (www.skinnymollyrocks.com)Een kroeg of poppodium om te spelen onder leiding van voormalig gitarist van lynyrd skynyrd Mike Estes aangezien ik deze mannen goed ken willen ze dit voor een schappelijke prijs doen ze maken een Europese tour en heb ze meermalen live gezien en ze zijn geweldig en willen heel graag spelen in de Zaanstreek alvast bedankt groeten van Remco strik

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *