Jottem! heeft een fijne opnamestudio. Wij noemen deze de Jottem! Muziekstudio.

Info

In onze muziekstudio kun je terecht voor al je opnames, mixages, nabewerking en mastering. Van snelle demo tot complete album-productie tot voice-overs. Ook voor andere muziek,- of geluidsprojecten ben je van harte welkom.

In Jottem! kun je opnemen op 24 sporen analoog (1″ tape) of meersporen digitaal.
We overleggen uitgebreid over elk project om te bepalen wat voor jou het meest geschikt is.

De grote opnameruimte (56m2) heeft een levendige akoestiek en is ideaal voor het opnemen van volledige bands met een “grote drumsound” maar ook een kleine akoestische bezetting komt hier goed tot zijn recht.
Een volledige backline staat tot je beschikking. Er is keuze uit verschillende gitaarversterkers en cabinets, drums van groot tot klein, piano’s, orgels en voor elke sound de juiste microfoon.

De control room is smaakvol ingericht en uitgerust met al het technische gereedschap dat we nodig hebben.

Bel, mail of kom een keer koffie drinken!

NB: wij hanteren een opzegtermijn van een week (7 dagen). Mocht(en) de studiodag(en) worden afgezegd binnen deze 7 dagen, zal 50% van het bedrag van de afgesproken uren alsnog voldaan moeten worden. In het geval dat er dagen zijn afgesproken in plaats van uren; een dag bestaat uit 10 uur.
Indien bij een projectprijs een bepaald deel wordt afgezegd, wordt er 50% van dat desbetreffende deel in rekening gebracht.